top of page
IMG_7416.JPG

ADVIES

In de afgelopen 10 jaar heb ik vanuit leidinggevende rollen veel ervaring opgedaan met organisatieontwikkeling. Mijn focus en interesse ligt daarbij vooral op het gebied van leiderschap, teamontwikkeling en gedragsverandering. In 2018 heb ik mijn MBA afgerond waarbij ik gekozen heb voor de specialisatie ‘leiderschap’. Vooral de specialisatievakken waarbij de focus werd gelegd op de psychologie achter leiderschap, gedrag, beïnvloeden en overtuigen vond ik bijzonder interessant. Ik heb deze studie daarom later nog aangevuld met een aantal losse vakken uit de master toegepaste psychologie.


Deze kennis en ervaring zet ik graag in om organisaties verder te helpen op het snijvlak van de bedrijfskunde en psychologie. Zaken waar ik vooral graag over adviseer zijn teamontwikkeling, cultuurverandering en leiderschap. Ik denk bijvoorbeeld graag mee over zaken als;

  • Welke leiderschapsstijl goed aansluit bij de gewenste organisatiecultuur;

  • Hoe je gedrag stimuleert wat in lijn is met de organisatiedoelen;

  • Hoe een afdeling het beste kan worden verdeeld in verschillende teams;

  • Hoe je het beste kan zorgen dat een organisatieverandering gedragen wordt door alle medewerkers;

  • Hoe je een afdeling optimaal indeelt om medewerkers gemotiveerd te houden.


Dit kan ik vanuit alleen een adviserende rol doen, maar is vaak extra effectief als ik het mag combineren met training en coaching. Zo kan ik bijvoorbeeld adviseren over de best passende leiderschapsstijl om vervolgens de leidinggevenden hierin ook daadwerkelijk te trainen en ze te begeleiden in deze ontwikkeling. Of ik kan adviseren over het stimuleren van het zelfsturend vermogen van teams om ze vervolgens ook te trainen in de daarvoor benodigde vaardigheden.


Meedenken vind ik sowieso altijd leuk dus bel gerust, dan beginnen we gewoon met een kop koffie!

Advies: Service

MEER INFORMATIE

Bedankt voor de inzending!

Advies: Contact
bottom of page