top of page

COACHING

In de rol van coach help ik je graag met vragen rondom je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Dat kan simpelweg een knelpunt betreffen waar je op vastloopt waar je graag mee aan de slag wil. Ook kan het zijn dat je op een moment in je carrière aangekomen bent waarop je even niet goed weet hoe je nu verder wil. Met dat laatste heb ik zelf de nodige ervaring opgedaan. Na een jaar kwam ik er achter dat mijn studiekeuze van Lucht en ruimtevaarttechniek toch niet goed bij me paste. Toen ben ik vanaf 2006 een aantal jaren met veel plezier in verschillende restaurants gaan werken om mezelf daarna opnieuw uit te vinden als verhuurmakelaar, vervolgens als leidinggevende vanaf 2012 en sinds 2021 als coach en trainer. In mijn werk als leidinggevende heb ik veel ervaring opgedaan met het coachen van medewerkers uit mijn eigen teams op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding en re-integratie.


De aanpak voor een coachtraject is wat mij betreft nooit een standaard programma, ieder mens is immers uniek. Ik neem eerst de tijd om samen met jou te doorgronden wat het werkelijke doel is. Vervolgens komen we samen tot een daarbij passende aanpak waar jij je goed bij voelt. Over het algemeen proberen we dat zo doelgericht mogelijk te doen. Denk hierbij aan een paar (vier tot acht) sessies waarna je zonder hulp verder gaat. Technieken waar ik graag mee werk zijn reflectie op je levensloop, gedragsstijlen, resultaatgericht coachen en transactionele analyse. Ik gebruik alleen methoden met een wetenschappelijke basis. Welke aanpak het meest geschikt is spreken we samen af, afhankelijk van wat jouw hulpvraag is en wat het beste bij jou past. In sommige gevallen is coaching niet de juiste oplossing voor een probleem, dit zal ik ook in een zo vroeg mogelijk stadium onderzoeken en kenbaar maken. Het laatste wat ik wil is een lang traject ‘verkopen’ waar je uiteindelijk niet verder mee komt.


Ik ben aangesloten bij NOBCO als gecertificeerd EIA practitioner coach. NOBCO is de Nederlandse orde van beroepscoaches. Hiermee draag ik bij aan professionalisering van het vakgebied en het waarborgen van de kwaliteit van de gebruikte methodes. Daarmee committeer ik mezelf aan het bijhouden van mijn kennis op het gebied van coaching en aan de Internationale Ethische Code (IEC). Ook kun je daardoor terecht bij de klachtencommissie van NOBCO mocht je niet tevreden zijn. Voor meer informatie kunt u hieronder op het NOBCO-logo klikken

Coaching: Diensten
IMG_7369.JPG
IMG_5740.JPG
IMG_2379.JPG

MIJN WERKWIJZE

Hoe gaat een traject in zijn werk?

LOOPBAANBEGELEIDING

Onderzoek wat jouw volgende stap is

LEIDERSCHAPSCOACHING

Laat mij je verder helpen in je leiderschap

Coaching: Diensten
Coaching: Over
Bos

TARIEVEN

Coaching         

€ 125,- per uur (excl. BTW)

Particulieren     

€ 95,- per uur (incl. BTW)

DISC profiel uitgebreid inclusief debriefing 

€ 395,- (excl. BTW)

Volledig traject (6 sessies inclusief coaching monitor, oefeningen, werkbladen en telefonisch consult tussendoor (fair use)

€ 1495,- (excl. BTW)

MEER INFORMATIE

Bedankt voor de inzending!

Coaching: Contact
NOBCO-EIA-P-800x600.png

NOBCO COACH

logo NOBTRA Erkende Trainer .png

TRAINER NOBTRA

CRKBO_Docent.jpg

CRKBO

Logo Q4.png

Q4 PROFILES, CERTIFIED PARTNER

Coaching: Klanten
bottom of page