top of page
IMG-20220720-WA0001 (003).jpg

OVER MIJ

Van 2012 tot 2022 heb ik in verschillende leidinggevende functies gewerkt, zowel in een commerciële als sociale organisatie. In die tijd heb ik mijn aandacht vooral gericht op het ontwikkelen van goedlopende teams, het verder helpen van anderen in hun persoonlijke ontwikkeling, en het samen verder ontwikkelen van de organisatie. Het leukste en belangrijkste onderdeel van mijn vak vond ik altijd het coachen en trainen van mijn teams en individuele medewerkers. Omdat ik daar graag al mijn tijd aan wil besteden heb ik besloten mijn eigen bedrijf te starten en aan de slag te gaan als trainer, coach en adviseur.


Ik ben niet iemand die volledig past in het standaardplaatje van een beroep uitkiezen en daarin eindeloos door specialiseren totdat je de beste bent. Ik leer snel, maar raak daardoor ook snel uitgekeken. Daarom heb ik er voor gekozen om niet meer slechts één ding te doen. Om daar invulling aan te geven ben ik nu dus coach, trainer en interim professional. Helaas lijkt de basisverwachting van de maatschappij vaak te zijn dat je één ding uitkiest waar je goed in bent en steeds beter in wordt. Een keuze zoals ik gemaakt heb wordt dan ook al snel opgevat als niet kunnen kiezen, of erger nog, nergens echt goed in zijn.


Het hebben van meerdere interesses en daar invulling aan geven heeft echter vele voordelen. Meestal hebben verschillende vakgebieden meer overlap met elkaar dan je zou denken, en kunnen ervaringen uit het ene vakgebied bijzonder goed gebruikt worden in het andere. Ik heb zelf bijvoorbeeld ontzettend veel geleerd in mijn werk in de horeca en als verhuurmakelaar waar ik ongelooflijk veel aan heb bij het leidinggeven, trainen en coachen. Ook in mijn huidige takenpakket is sprake van een effectieve wisselwerking. Het feit dat ik nog steeds ook op de werkvloer aanwezig ben maakt dat ik in training en coaching goed aan kan sluiten bij de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Ook kan ik in trainingen meer diepgang aanbrengen doordat ik ook één op één coaching geef.


Vanuit mijn overtuiging dat werken in organisaties leuker, beter en meer ontspannen kan zet ik me in om professionals en organisaties verder te helpen in hun ontwikkeling. Werkomgevingen worden tegenwoordig te vaak getypeerd door een hoge werkdruk. Daardoor komt de focus vaak op korte termijn resultaten te liggen en is er niet voldoende aandacht voor ontwikkeling van medewerkers en teams. Organisaties en leidinggevenden ontzorg ik door een stuk van deze werkzaamheden op me te nemen. Op de rest van mijn website vind je meer over de manieren waarop ik jou en/of je team kan helpen.


Ik ben een rustige, sociale en betrokken helper die graag samen verder komt. Ik sta nuchter in het leven en ben oplossingsgericht. Ik zal proberen samen met jou en/of je team snel maar grondig tot de kern te komen zodat we vandaaruit verder kunnen werken. Ik geloof sterk in autonomie en eigenheid. Ieder mens is anders, dus ik geloof niet in voorbedachte trajecten die voor iedereen zouden moeten werken. Bij mij kun je rekenen op een nuchtere, weldoordachte aanpak op maat, of het nou gaat om training, coaching of advies.

Over mij: Over mij

MEER INFORMATIE

Bedankt voor de inzending!

Over mij: Contact
NOBCO-22-Aff-EMCC-grootat3x-100.jpg

NOBCO COACH

logo NOBTRA Erkende Trainer .png

TRAINER NOBTRA

CRKBO_Docent.jpg

CRKBO

Logo Q4.png

Q4 PROFILES, CERTIFIED PARTNER

Over mij: Klanten
bottom of page