top of page

TRAINING

Ik verzorg graag trainingen op maat in (persoonlijk) leiderschap, effectiviteit en gedrag

Ik verzorg trainingen op het gebied van leiderschap, persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Ook kan ik trainingen verzorgen voor teams gericht op gedragsstijlen en/of samenwerking. Op mijn website geef ik een overzicht van mogelijke trainingen maar ik ga graag in gesprek om een programma op maat samen te stellen.


Voordat we beginnen met een training hebben we een goed gesprek over het doel en gewenst resultaat van de training. Ik investeer de nodige tijd om samen te doorgronden wat het werkelijke probleem is, zodat we ook met een goede oplossing kunnen komen. Soms is een training geen oplossing, ook dan hoor je het van me. Hierbij put ik uit mijn eigen ervaring als leidinggevende bij verschillende organisaties. In die rollen heb ik bijgedragen aan het vormgeven en implementeren van strategie, cultuurverandering en digitaliseringstrajecten. In deze periode heb ik ook mijn MBA gehaald waardoor ik mijn rol als trainer goed kan combineren met organisatieadvies.


Als trainer ben ik aangesloten bij de NOBTRA en CRKBO-geregistreerd docent. Als NOBCO practitioner gecertificeerd coach ben ik tevens goed in staat om individuele begeleiding te bieden gekoppeld aan mijn trainingen.

Training: Diensten

TRAININGSAANBOD

IMG_2658.JPG
IMG_3451.JPG
IMG_2379.JPG

LEIDERSCHAPSTRAININGEN

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

ONDERNEMINGSRADEN

Training: Diensten

MEER INFORMATIE

Bedankt voor de inzending!

Training: Contact

OPDRACHTGEVERS

logo_IMK_RGB.png
NCOI-opleidingen_logo-klein.jpg
Logo-AdSysCo-bijgesneden.png
Logo-IPV-2021-RGB.png
Logo BVO.png
Training: Klanten
NOBCO-EIA-P-800x600.png

NOBCO COACH

logo NOBTRA Erkende Trainer .png

TRAINER NOBTRA

CRKBO_Docent.jpg

CRKBO

Logo Q4.png

Q4 PROFILES, CERTIFIED PARTNER

Training: Klanten
bottom of page