top of page
IMG_5740.JPG

TRAININGEN PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Nuchter, praktisch, doeltreffend

Persoonlijke effectiviteit

Zelfkennis – zelfreflectie - Communicatie – feedback – vergadertechniek – weerstand

Op het gebied van persoonlijke effectiviteit verzorg ik diverse trainingen op maat. Denk hierbij aan 1 of ½ dagdeel per thema. Bij het behandelen van deze thema’s ga ik altijd een stap verder dan de vaardigheden door ook te kijken naar onderliggende patronen en overtuigingen. Als er in jouw team geen feedback gegeven wordt komt dat meestal niet omdat medewerkers de vaardigheid niet hebben maar spelen er andere zaken, die brengen we naar boven zodat een training ook werkelijk effect heeft.


Resultaat: Een persoonlijk plan van aanpak om je gewenste vaardigheden in de praktijk verder te ontwikkelen en de daarbij horende handvatten.


Persoonlijk leiderschap (Ca. 6 dagdelen)

Zelfkennis en zelfreflectie; Kernwaarden – Kwaliteiten – Overtuigingen – Interesses – Behoeften

In dit programma neem ik je over een periode van 4 maanden mee in jouw persoonlijk leiderschap aan de hand van diepgaande zelfreflectie. Het eindresultaat is een persoonlijk canvas dat ingeeft in de 5 belangrijkste pijlers van zelfkennis: Kernwaarden (wat vind ik echt belangrijk?); Kwaliteiten (Wat doe ik goed zonder er over na te denken?); Overtuigingen (); Interesses (Waar krijg ik energie van?); Behoeften (Wat wil ik?).


Resultaat: Diepgaand zelfinzicht wat je kan gebruiken bij het zoeken en vinden van een bij jou passende rol en voor je verdere ontwikkeling.


Persoonlijk leiderschap: Over mij

MEER INFORMATIE

Wilko Vermeulen

Bedankt voor de inzending!

Alles is gedrag.jpg
Persoonlijk leiderschap: Neem contact op
NOBCO-EIA-P-800x600.png

NOBCO COACH

logo NOBTRA Erkende Trainer .png

TRAINER NOBTRA

CRKBO_Docent.jpg

CRKBO

Logo Q4.png

Q4 PROFILES, CERTIFIED PARTNER

Persoonlijk leiderschap: Klanten
bottom of page