top of page
  • Foto van schrijverWilko

Alles is gedrag

Nou ja, veel wel in ieder geval, zeker in mijn werk als trainer, docent en coach. Ik vind het dus ook fascinerend om meer te leren over gedrag en de menselijke psychologie die er achter zit. Zo fascinerend dat ik vanaf morgen weer terug de schoolbanken in ga voor de master in toegepaste psychologie bij NCOI.


Komende tijd dus veel van deze boeken doorworstelen. Gelukkig heb ik inmiddels geleerd dat dat helemaal niet moeilijk is, zolang ik het onderwerp maar interessant genoeg vind. En laten we eerlijk zijn, als je voor je werk anderen helpt in hun persoonlijke ontwikkeling, dan moet je zelf ook serieus met je ontwikkeling bezig blijven!


'Stiekem' had ik trouwens de eerste helft van deze opleiding al in losse stukjes gedaan, dit jaar staan dus nog 3 modules op de planning en daarna lekker op het gemakje afstuderen, ik doe het immers voor de lol.


De opdrachten bij de masterclasses en het afstudeerwerk ga ik gebruiken om een nog steviger fundament te leggen onder mijn nuchtere en goed onderbouwde aanpak als trainer, coach en docent. Daarnaast zal ik hier regelmatig een stukje schrijven over hoe je deze harde wetenschappelijke inzichten op een heel praktische manier kan gebruiken als mens, leidinggevende, trainer, coach of wat je dan ook doet.

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


Post: Blog2_Post
bottom of page